SPM 2010: Selamat belajar, semoga mendapat keputusan yang cemerlang

October 31, 2010 § Leave a comment

Peperiksaan SPM semakin hampir. pelajar-pelajar spm semakin gelisah. Ada juga yang tidak sabar menanti kedatangan peperiksaan ini. Ada juga yang langsung tidak mengambil tahu.  Ramai di kalangan pelajar SPM yang masih belum cukup persediaan semestinya sedang berusaha bersungguh-sungguh untuk mendapat keputusan yang terbaik.

Salah satu tindakan normal pelajar-pelajar ialah mendapatkan / mencari dan menjawab soalan-soalan percubaan dari negeri lain. Ramai juga di kalangan pelajar ini sangan gelisah sehingga terus-menerus mencari soalan bocor dari pelbagai sumber. Ini merupakan tindakan pelajar yang tidak mahu berusaha dan tidak percaya kepada diri sendiri.

Calon SPM sepatutnya berusaha bersungguh-sungguh demi masa depan yang gemilang. Baiklah, oleh kerana ini merupakan penulisan yang pertama dalam blog ini, maka, saya menawarkan kepada pelajar-pelajar satu set himpunan soalan-soalan sejarah SPM. Soalan-soalan ini adalah ser ramalan untuk matapelajaran Sejarah SPM. Dapatkan ia di sini.

Soalan-soalan ini adalah ramalan, pelajar tidak boleh bergantung sepenuhnya kepada soalan-soalan ini. untuk mendapatkan keputusan yang cemerlang, pelajar perlu berusaha lebih gigih.

Soalan Ramalan Sejarah SPM 2010

Advertisements

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading SPM 2010: Selamat belajar, semoga mendapat keputusan yang cemerlang at Peminat Sejarah.

meta

%d bloggers like this: